Fri, 23 Jul | Vadu Oii, Buzau

Vadoo Funky Hill Party 2021

Feeling funky? Hai cu noi! Avem un party on the groove!! Mijlocul verii ne găsește iar în natură, pe ritmuri de funk (și nu numai), cu veselie, dans până la răsărit, mai mult soare și cu aceiași prieteni dragi. Da, da, ai ghicit: e timpul pentru un nou party în poiană: Vadoo Funky Hill Party
Biletele nu sunt puse în vânzare
Vadoo Funky Hill Party 2021

Time & Location

23 Jul 2021, 20:00 – 25 Jul 2021, 00:00
Vadu Oii, Buzau, DC66, Vadu Oii, 127286, Vadu Oii, Buzau 127286, Romania

About the event

CÂND? Între 23-25 iulie

CU CINE: Alături de prieteni, normal. Avem un super concert și o serie de seturi dedicate, alese cu tact de maeștrii DJ. Mai exact:

FUNKORPORATION, UFe, AltOm, Zicu, Karak, pur și simplu, Claudia

UNDE? La Vadu Oii, Gura Teghii, Jud. Buzău Camparea se face în poiană (în baza biletului) cu cortul personal, sau vă puteți caza la hrubele ursului, la cabana Bâsca Mare sau în Green Camp: Detalii despre cazare (Bâsca Mare & Hrubele Ursului): https://www.newoldvillage.com/ Camping Green Camp: https://www.greencamp.ro/

CUM? Simplu și frumos. Și în condiții sigure. Continuăm să respectăm normele de prevenție a infectării cu Covid-19 și vă rugăm și pe voi să faceți același lucru.

CÂȚI? Ei bine, safe and sound cu număr maxim de participanți de 200. Biletul costă 390 de lei și asigură intrarea la concerte, la party, loc în camping și acces la facilități și în plus vei primi înapoi și jetoane de consumație în valoare de 150 de lei!

MÂNCARE & BĂUTURĂ: Găsești numai bunătăți, fie la bucătăria din poiană, fie de la Frenchie’s Happy Van (https://www.facebook.com/FrenchiesStreetFood). Iar BIRTul e aici mereu să-ți potolească setea cu super cocktailuri, semnătură originală, făcute din ingrediente naturale (natural organic wonders), marca Bătrânu'.

GOOD TO KNOW: Vadu Oii este un sat din comuna Gura Teghii, nord-vestul județului Buzău Semnalul telefonului cam lipsește, dar îți promitem că nu-i vei simți lipsa. Suntem super eco-friendly și încurajăm protejarea și conservarea naturii. E o gazdă atât de minunată încât nu vrem decât să îi mulțumim și să nu lăsăm nicio scamă în urma noastră.

Ne vedem în poiană!

IT'S ALL ABOUT GOOD VIBES!

Share this event